KTM Tina Hansen on aloittanut Gold&Green Foods-yrityksen toimitusjohtajana tehtävänään tukea yrityksen kasvutarinaa ja arjen johtamistyötä.

 

Tina Hansen tulee Gold&Green Foods:lle Pauligilta, jossa hän työskenteli konsernin Kahvi-liiketoiminnan vt. markkinointijohtajana. Sitä ennen hän työskenteli LEGO-yhtiön palveluksessa, ja johti Pohjoismaiden myyntiorganisaatioita.
Hän on myös toiminut markkinointi- ja myyntitehtävissä SCA Hygiene Product-yrityksessä sekä Arvid Nordquist Finlandin maajohtaja. Hän on opiskellut Svenska Handelshögskolanissa Helsingissä.
Gold&Green Foodsin perustajajäsenet jatkavat myös teknologiayrityksen kehittämistä yhdessä uuden toimitusjohtajan kanssa. Maija Itkonen on hallituksen jäsenenä vastuussa brändistä ja Reetta Kivelä toimii teknologiajohtajana.
”On hienoa saada olla mukana rakentamassa suomalaisen supertuotteen menestystarinaa tässä innovatiivisessa tiimissä”, Tina Hansen toteaa.

 

Lehdistötiedote: Nyhtökaura™ oli vasta alkua: Gold&Green Foods lanseeraa uusia tuotteita ja laajenee kansainvälisille markkinoille

 

Lisätietoja antaa
Tina Hansen
toimitusjohtaja, Gold&Green Foods
Puh: +358 40 1722855
E-mail: tina.hansen(a)goldandgreenfoods.com

 

Viestintä:
Anita Laxén
viestintäjohtaja, Paulig-konserni
Puh: +358 40 77 00 873
E-mail: anita.laxen(a)paulig.com

 

Gold&Green Foodsista
Gold&Green Foods on Maija Itkosen, Reetta Kivelän ja Zhongqing Jiangin vuonna 2015 perustama yhtiö, jonka tavoitteena on kehittää innovatiivisia, ekologisia ja terveellisiä elintarvikkeita kaurasta ja palkokasveista. Liikeidean ydin on puhdas, pohjoismainen kaura yhdistettynä ainutlaatuiseen tuotantomenetelmään. Nyhtökaura valittiin Suomessa vuonna 2017 vuoden elintarvikkeeksi. Lue lisää osoitteessa. Lue lisää osoitteessa www.goldandgreenfoods.com

 

Paulig-konsernista
Kansainvälisenä elintarvikealan perheyrityksenä Paulig tunnetaan korkealaatuisista merkkituotteistaan ja palveluistaan. Yhtiön päätoimialat ovat Kahvi, Maailman Ruoka & Mausteet, Snack Food ja Naturally Healthy Food ja sen vahvat brändit kuten Paulig, Santa Maria ja Risenta tunnetaan monessa maassa. Paulig omistaa 51 prosenttia Gold&Green Foods-yhtiöstä. Pauligilla työskentelee 1 900 henkilöä 13 maassa ja yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 917 miljoonaa euroa. Lue lisää osoitteessa www.pauliggroup.com